Uvjeti korištenja, pravne napomene i upozorenja

Uvjeti korištenja
Korištenjem bilo kojeg dijela internet stranice hed-hlz.com.hr i svih njezinih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem internet stranice hed-hlz.com.hr ili bilo kojeg njezinog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Nijedan dio internet stranice hed-hlz.com.hr ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promicanje istih.
Ako tijekom posjeta ovoj domeni (hed-hlz.com.hr) posjetitelj ne radi ništa osim kretanja kroz stranice i preuzimanja informacija, automatski ćemo prikupiti određene informacije.
Ove Vas informacije ne mogu osobno identificirati.
Podaci koje skupljamo za statističku analizu su sljedeći: IP adresa, vrstu preglednika i operacijskog sistema pomoću kojeg je pristupljeno našoj domeni, vrijeme pristupa i dužina posjeta, stranice unutar naše domene koje posjećujete.
Ukoliko odlučite i sami nam pružite informacije slanjem e-pošte, popunjavanjem formulara ili registracijom na forum samo za članove društva na našoj domeni, te ćemo informacije koristiti samo kako bismo Vam lakše pomogli.
Ne sakupljamo osobne podatke ni za jednu drugu svrhu. Također, ne kreiramo individualne profile od informacija koje nam dajete niti ih proslijeđujemo nekim drugim privatnim organizacijama.
Vaši podaci će biti dani na uvid nadležnim državnim institucijama samo ako nas zakon na to obavezuje.

Internet stranica hed-hlz.com.hr
Sadržaj na ovim stranicama je javna informacija, koja se slobodno može citirati uz navođenje izvora:
Hrvatsko epidemiološko društvo – hed-hlz.com.hr

Uporaba informacija s ovih stranica u komercijalne svrhe strogo je zabranjena bez pismenog dopuštenja Hrvatskog epidemiološkog društva.

Autorska prava
Internet stranica hed-hlz.com.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internet stranice smatra se povredom autorskih prava i podložno je tužbi.

Poveznice na druge internet stranice
Internet stranica hed-hlz.com.hr sadrži poveznice na internet stranice izvan svoje domene (hed-hlz.com.hr). Poveznice se objavljuju u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim internet stranicu hed-hlz.com.hr za sadržaje izvan svoje domene.

Primjena pravila
Internet stranica hed-hlz.com.hr zadržava pravo da povremeno promjeni pravila. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na internet stranica hed-hlz.com.hr smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

 
© Hrvatsko epidemiološko društvo ⇨ Uvjeti korištenja, pravne napomene i upozorenja